AKİDUAM WEBİNER 24 – HİYERARŞİK DOĞRUSAL MODELLEME VE HİYERARŞİK REGRESYON ANALİZİ – 28 NİSAN 2022 SAAT 10:00

Değerli AKİDUAM takipçileri,

Akdeniz Üniversitesi İstatistik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKİDUAM) Webiner serilerine 2021-2022 döneminde de devam ediyor. 28 Nisan 2022 Perşembe Saat 10:00’da düzenlenecek olan ve Doç. Dr. Esme Hacıeminoğlu’nun konuşmacı olduğu “HİYERARŞİK DOĞRUSAL MODELLEME VE HİYERARŞİK REGRESYON ANALİZİ” webinerine katılım ücretsiz ve herkese açıktır. Proje geliştirenleri, K12, lisans ve lisans üstü öğrencilerini, mezunları, akademisyenleri, öğretmenleri ve tüm bilim severleri etkinliklerimizde görmekten memnuniyet duyarız. Sevdiklerinizi de eğitimlerimize davet etmenizi temenni eder, sağlıklı günler dileriz.

WEBİNER 24 BAŞVURU FORMU

WEBİNER 24 KATILIM LİNKİ

Webiner hakkında bilgi:
Tarih               : 28 Nisan 2022 Perşembe 10:00-11:30
Yer                  : Microsoft Teams Ekip Kodu: aofyi9t
Toplantı Linki : https://www.kisa.link/PYUf
Eğitmen        : Doç. Dr. Esme Hacıeminoğlu – Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Fen Bilgisi Eğitimi AD
Moderatörler: Öğr. Gör. Dr. Deniz ÖZEL, Öğr. Gör. Dr. Ebru KAYA BAŞAR, Öğrt. Merve AYVALLI
İletişim           : idb@akdeniz.edu.tr, instagram @akiduam, youtube AKİDUAM
Web                : http://idb.akdeniz.edu.tr/
Telefon           : 0242 227 44 00 / 3036-3037-3035

——————–

Esme HACIEMİNOĞLU Hakkında:

2003 yılında Hacettepe Üniversitesi Fen Bilgisi Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2004 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesinde İlköğretim Bölümünde Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı kapsamında bütünleşik doktoraya başladı. 2004-2010 yılları arasında lisansüstü eğitimi boyunca aynı Anabilim Dalında Araştırma Görevlisi olarak hizmet verdi. 2008-2009 yıllarında 16 ay, 2013 yılında 3 ay süre ile Iowa Üniversitesinde (The University of Iowa da)  Prof. Dr. Robert Yager ile NSF (National Science Foundation) Ulusal Bilim Vakfı destekli uluslararası proje kapsamında çalışmıştır. Genel anlamda fen eğitimi ve öğretmen eğitimi olmak üzere bilimsel süreç becerileri, öğrenme yaklaşımları, bilimsel muhakeme, tutum, ve motivasyon konularında çalışmalarını sürdürmektedir. 2017 yılından beri Akdeniz Üniversitesi Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalında; nicel araştırmalar ve uygulamaları, nicel araştırmalarda farklı yaklaşımlar gibi lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyinde dersler vermektedir. Genel anlamda bilimin doğası, bilimsel süreç becerileri, öğrenme yaklaşımları, bilimsel muhakeme, tutum, motivasyon konularında ölçek geliştirme ve çok değişkenli model oluşturma (modelleme de diyebiliriz kısaltmak için) üzerine çalışmalar yapmaktadır.
___________________
Geçmiş webinerlerimizi AKİDUAM YOUTUBE kanalımızdan izleyebilirsiniz.

Merkezimiz hakkındaki tüm duyuruları @akiduam İNSTAGRAM hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Eğitim konularını geçmiş webinerlerimize katılan katılımcılarımızın ihtiyaçlarına göre belirledik. Yeni konu önerilerinizi webiner başvuru formlarında bize iletebilirsiniz.
Merkezimiz, ücretsiz webinerler dışında hem kurum içi hem de kurum dışı araştırmacılara istatistiksel danışmanlık ve eğitim hizmeti sunmaktadır. Detaylı bilgi almak için http://idb.akdeniz.edu.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.Esme-hoca-Webiner-1-724x1024.jpg

Eklenme tarihi: 30.12.2022 14:13:52
Son güncelleme: 30.12.2022 14:13:52