AKİDUAM WEBİNER 23 – LOJİSTİK REGRESYON VE ROC ANALİZİ– 14 NİSAN 2022 PERŞEMBE 10:00

Akdeniz Üniversitesi İstatistik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKİDUAM) Webiner serilerine 2021-2022 döneminde de devam ediyor. 14 Nisan 2022 Perşembe Saat 10:00’da düzenlenecek, merkezimizin Müdür Yardımcısı ve Sağlık Bilimler alanı istatistik danışmanı Öğr. Gör. Dr. Deniz ÖZEL’in konuşmacı olduğu “LOJİSTİK REGRESYON VE ROC ANALİZİ” webinerine katılım ücretsiz ve herkese açıktır. Proje geliştirenleri, K12, lisans ve lisans üstü öğrencilerini, mezunları, akademisyenleri, öğretmenleri ve tüm bilim severleri etkinliklerimizde görmekten memnuniyet duyarız. Sevdiklerinizi de eğitimlerimize davet etmenizi temenni eder, sağlıklı günler dileriz.

Tarih               : 14 Nisan 2022 Perşembe 10:00-11:30
Toplantı Linki : https://www.kisa.link/PWoG
Eğitmen        : Öğr. Gör. Dr. Deniz ÖZEL – Akdeniz Üniversitesi İstatistik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKİDUAM)
Moderatörler: Öğr. Gör. Dr. Ebru KAYA BAŞAR, Öğrt. Merve AYVALLI
İletişim           : idb@akdeniz.edu.tr, instagram @akiduam, youtube AKİDUAM
Web                : http://idb.akdeniz.edu.tr/

Deniz ÖZEL Hakkında:

2006 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İstatistik bölümünden mezun oldu. Lisans eğitimi sırasında ve sonrasında Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Önlisans ve İşletme Lisans eğitimlerini tamamladı. 2007-2016 yılları arasında Akdeniz Üniversitesi Biyoistatistik ve Tıbbi Bilişim AD’nda “Tıp Bilişimi” yüksek lisans ve doktorası yaptı. Lisansüstü eğitimi boyunca aynı Anabilim Dalında Araştırma Görevlisi olarak hizmet verdi. 15 yıldır üç bine yakın akademik çalışmaya danışmanlık yapan Dr. Deniz Özel Akdeniz Üniversitesi İstatistik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde kuruluş aşamasından beri istatistiksel danışmanlık ve eğitim hizmeti sunmaktadır. Google Scholar’a göre H indeksi 22 olup 100’e yakın akademik çalışmada yer almıştır. Sağlık Bilişimi çatısında Klinik Karar Destek Sistemleri, Mobil Öğrenme ve E-Sağlık Okuryazarlığı konularında çalışmalarını sürdürmektedir. Çeşitli bölümlere Biyoistatistik ve Hemşirelik Bilişimi lisans dersleri vermektedir. Bununla beraber, Sağlık Asistanı platformunda editörlük ve tıbbi yazarlık yaparak halkımıza ve sağlık çalışanlarına güvenilir sağlık bilgileri sunulması konusunda katkı sağlamaktadır.

——————–
Geçmiş webinerlerimizi AKİDUAM YOUTUBE kanalımızdan izleyebilirsiniz.

Merkezimiz hakkındaki tüm duyuruları @akiduam İNSTAGRAM hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Eğitim konularını geçmiş webinerlerimize katılan katılımcılarımızın ihtiyaçlarına göre belirledik. Yeni konu önerilerinizi paylaşacağımız webiner başvuru formlarında bize iletebilirsiniz.

Eklenme tarihi: 30.12.2022 14:12:42
Son güncelleme: 30.12.2022 14:12:42