AKİDUAM WEBİNER 21 – ANKET VE ÖLÇEK TASARIMINDA SIKÇA YAPILAN HATALAR – 23 ŞUBAT 2022 ÇARŞAMBA 10:00

Akdeniz Üniversitesi İstatistik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKİDUAM) Webiner serilerine 2021-2022 döneminde de devam ediyor. 23 ŞUBAT 2022 Çarşamba Saat 10:00’da düzenlenecek, merkezimizin Sosyal Bilimler alanı istatistik danışmanı Merve AYVALLI’nın konuşmacı olduğu “ANKET VE ÖLÇEK TASARIMINDA SIKÇA YAPILAN HATALAR” webinerine katılım ücretsiz ve herkese açıktır. Proje geliştirenleri, K12, lisans ve lisans üstü öğrencilerini, mezunları, akademisyenleri, öğretmenleri ve tüm bilim severleri etkinliklerimizde görmekten memnuniyet duyarız. Sevdiklerinizi de eğitimlerimize davet etmenizi temenni eder, sağlıklı günler dileriz.

Tarih               : 23 Şubat 2022 Çarşamba 10:00-11:30
Toplantı Linki : https://www.kisa.link/PNxn
Eğitmen        : Öğrt Merve AYVALLI – Akdeniz Üniversitesi İstatistik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKİDUAM)
Moderatörler: Öğr. Gör. Dr. Ebru KAYA BAŞAR, Öğr. Gör. Dr. Deniz ÖZEL
İletişim           : idb@akdeniz.edu.tr, instagram @akiduam, youtube AKİDUAM
Web                : http://idb.akdeniz.edu.tr/

Merve Ayvallı Hakkında:

• 2013 yılında Gazi Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümü’nden mezun olmuştur. 2013 yılında Hacettepe Üniversitesi Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı’nda başladığı yüksek lisans eğitimini 2016 yılında Akdeniz Üniversitesi Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı’nda tamamlamıştır. 2014-2016 yılları arasında Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde araştırma görevlisi olarak görev yapmıştır. 2017 yılında Hacettepe Üniversitesi Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı’nda başladığı doktora eğitimine halen daha devam etmektedir.
  • 2021 Şubat ayından bu yana Akdeniz Üniversitesi İstatistik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde sosyal bilimlerden sorumlu uzman olarak görevini sürdürmektedir.
  • Eğitimde ölçme ve değerlendirme, Ölçek geliştirme ve uyarlama, Bayesian Ölçme modelleri ve psikometri alanında çalışmalarını sürdürmektedir.
  • Ulusal ve Uluslararası hakemli dergilerde yer alan 5 adet araştırma makalesi bulunmaktadır.
  • Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan 10 tane sözlü bildirisi bulunmaktadır.
  • Ayrıca Avrupa Birliği Çerçeve programı kapsamında yürütücülüğünü yaptığı bir projesi ve araştırmacı olarak yer aldığı BAP projeleri bulunmaktadır.
  • Bilimsel araştırma yöntemleri, sosyal bilimlerde nicel araştırma yöntemleri, istatistik, ölçme ve değerlendirme, kaynak tarama ve rapor hazırlama derslerini vermektedir.

——————–
Geçmiş webinerlerimizi AKİDUAM YOUTUBE kanalımızdan izleyebilirsiniz.

Merkezimiz hakkındaki tüm duyuruları @akiduam İNSTAGRAM hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Eğitim konularını geçmiş webinerlerimize katılan katılımcılarımızın ihtiyaçlarına göre belirledik. Yeni konu önerilerinizi paylaşacağımız webiner başvuru formlarında bize iletebilirsiniz.
Merkezimiz, ücretsiz webinerler dışında hem kurum içi hem de kurum dışı araştırmacılara istatistiksel danışmanlık ve eğitim hizmeti sunmaktadır.Ayvalli-Webiner-21-724x1024.jpg

Eklenme tarihi: 30.12.2022 14:10:30
Son güncelleme: 30.12.2022 14:10:30