“Akdeniz Üniversitesi İstatistik Danışma Birimi” Kurulmuştur.

Akdeniz Üniversitesi İstatistik Danışma Birimi (AÜİDB), üniversite bünyesinde görev yapmakta olan tüm akademisyenlere, çalışmalarının başından sonuna kadar gereksinim duydukları istatistik danışmanlık desteğini sağlamak amacıyla kurulmuştur.

AÜİDB şu anda Sağlık Bilimleri ve Fen Bilimleri alanında hizmet vermekte olup ilerleyen dönemlerde personel kadrosuna dahil edeceği uzmanlarla Sosyal Bilimler alanında görev yapan öğretim elemanlarına da danışmanlık sağlayacaktır.

Linklerimiz

Misyon

Uluslararası İstatistik Meslek Değerleri ve Etik İlkeleri doğrultusunda Akdeniz Üniversitesi bünyesinde çalışan akademik personele istatistiksel danışmanlık hizmeti vermek.

Vizyon

“Araştırma Odaklı Üniversite” hedefi doğrultusunda, Üniversitemizde görev yapan öğretim elemanlarının bilimsel faaliyetlerindeki hızı ve doğruluğu artırmak. Üniversitemiz adresli bilimsel araştırmaların sayı ve niteliğini artırmak.

Akdeniz Üniversitesi İstatistik Danışmanlık Birimi
Adres: Akdeniz Üniversitesi Enstitüler Binası B Blok 3. Kat No: C315
Tel: 02422274400-Dahili 3036 (Sağlık Bilimleri)
Tel: 02422274400-Dahili 3037 (Fen Bilimleri)